Manteniment integral

Instal·lem, mantenim i reparem dispositius electrònics

Suport tècnic especialitzat per a manteniment integral

Referents de qualitat en la prestació de serveis d'instal·lació, manteniment i reparació d'equips electrònics i ofimàtics per als sectors financer, retail, sanitari, estacions de servei, entre d'altres.

La capil·laritat i la qualificació dels nostres tècnics ens permet portar la màxima qualitat de servei a qualsevol punt de les zones geogràfiques dels països on operem.

Actuem com un centre de distribució centralitzat i totalment automatitzat enfocat al manteniment presencial i no presencial.

Solucions orientades al manteniment integral
i gestió de maquinari multifabricant

Comerços

 • Datàfons / TPV
 • Línia de caixa
 • Balances
 • Impressores

Autoserveis

 • Caixers
 • Actualitzadores
 • Recicladores
 • Comptadores

Microinformàtica

 • Lloc de treball
 • Tablet
 • Impressores
 • Escàner

Evolució cap a un nou model de servei

El nostre servei de manteniment integral combina els models presencial i no presencial, aplicant l'opció més eficient en funció de la necessitat o estratègia de cada Client. 

Reforcem els nostres serveis actuals, optimitzant els nostres processos, reduint costos operacionals i oferint serveis de valor afegit per al Client.

icon1

Personalització i plataformat

Instal·lació i manteniment

Reparació i recondicionament

Desinstal·lació
i retirada

Reciclatge

Personalització i plataformat

Personalització del TPV d' acord amb la imatge corporativa. Actualització de programari i càrrega de claus segures de dispositius de pagament en compliment amb PCI.

1_b

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT

Adaptem els nostres serveis d'instal·lació al model més eficient que requereixin les entitats/comerç. A través del nostre Help Desk determinem els canals més eficients de resolució d'avaries.

1_c

REPARACIÓ I RECONDICIONAMENT

Oferim els nostres serveis de reparació i recondicionament de terminals tant en zona (on site) com en laboratori.

1_b

DESINSTAL·LACIÓ I RETIRADA

El nostre eficient servei logístic de recuperació de terminals en zona ens permet oferir als nostres clients un major estoc disponible per a la seva reutilització i reassignació a altres comerços.

1_c

RECICLATGE

Oferim el nostre servei de destrucció de dispositius amb certificat mediambiental d'aquells equips o consumibles no reutilitzables. Es realitza un control d' auditoria dels mateixos, adjuntant el certificat de destrucció en compliment amb les normatives ROHS i el compromís de Grup Diusframi amb el medi ambient.

Tècnics de camp
0
Agents Call Center
0
Comerços visitats / any
0
Comerços visitats / any
0
TPV gestionats / any
0
equips ofimàtics
+ 0

Valor afegit per al sector dels mitjans de pagament

On
boarding

Acompanyem el comerç en la selecció del terminal més adequat, evitant errors de dades dels clients i reduint els tancaments negatius.

Incentivació de serveis

Realitzem accions d'incentivació de l'ús en serveis d'alt impacte com DCC o Taxfree, que milloren la facturació i rendibilitat de l'entitat.

Gestió de
inactius

Realitzem accions de reactivació de comerços inactius i de recuperació de TPVs amb valor per a l'entitat per posar-los de nou en circulació.

Manteniment preventiu

Ens avancem a l'avaria, millorant els processos d'assistència tècnica i reparació, repercutint en un servei de màxima qualitat per als nostres clients.

Cobertura tècnica especialitzada en equips ofimàtics

La Divisió d'Ofimàtica de Diusframi, amb un parc mantingut de més de 50.000 dispositius "multimarca" a través dels seus acords amb fabricants i distribuïdors, compta amb més de 200 Tècnics en tot el territori nacional especialitzats en el manteniment, instal·lació i suport d'equips multifuncionals, validadores, comptadores, etc. així com equips relacionats amb la personalització del ciutadà (emissió de passaports, DNI).

Certificacions

ISO 9001

SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT

ISO 14001

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL

Necessites més informació?

Descobreix com podem ajudar-te