Eines de gestió - Orion

Ecosistema d' eines de gestió de Grup Diusframi

Consultoria i desenvolupament

Eficiència en la gestió

ORION és l'ecosistema d'eines de gestió desenvolupades per Grup Diusframi.

ORION facilita la gestió integral de les intervencions en camp, logística, laboratori i Call Center, permetent-nos oferir als nostres clients el més alt nivell de qualitat i eficiència, amb una traçabilitat total i el seguiment en temps real de cada servei.

Ecosistema ORION

Orion centralitza la informació de tots els nostres serveis d'atenció al client, televenda, suport operatiu i reparacions en laboratori.

ORION WEB

Grup Diusframi disposa d'ORION WEB, una ERP pròpia, completament operativa, per al control i gestió integral de les intervencions en camp i contact center.

ORION CRM

Grup Diusframi disposa d' ORION CRM, l' eina de Gestió de la informació de Clients i Gestió de Leads.

ORION MOBILE

Aplicació de gestió per als tècnics de camp. La seva capacitat on-line alimenta en segons la nostra BBDD, sempre a disposició del client, on disposarà de totes les dades obtingudes en el comerç.

ORION LAB

Disposem del nostre propi Sistema de Gestió de Reparacions, eina que ens permet oferir el més alt nivell de qualitat i eficiència en els nostres processos en laboratori.

Orientats a la millora contínua

Invertim de forma contínua en les nostres solucions de gestió, amb l'objectiu de millorar l'eficiència i qualitat del servei que prestem als nostres clients.

Analitzem constantment els nostres processos i confeccionem accions que milloren l'experiència dels nostres clients, dels nostres partners i la del nostre equip tècnic.

Necessites més informació?

Descobreix com podem ajudar-te