TPV Android

Ecosistema de solucions de valor per a terminals de pagament Android

Creem experiències úniques

Com a proveïdor de solucions tecnològiques en mitjans de pagament, portem diversos anys desenvolupant una estratègia que permeti al negoci d'adquirència dels bancs, oferir als comerços una àmplia gamma de solucions i apps de valor afegit en els Terminals de pagament amb tecnologia Android.

Comptem amb l'equip humà, el coneixement i l'experiència necessària per abordar projectes de diferent índole, usant metodologies Agile, que ens permeten crear les solucions més afins a les necessitats dels nostres clients.

Aportem valor en tot el cicle de la vida del producte

Consultoria

Et proposem el TPV que millor s'adapti al teu projecte i a definir les millors oportunitats de negoci.

Desenvolupaments

Som especialistes en el desenvolupament d'apps i microserveis per al TPV Android.

Integracions

Integrem plataformes i microserveis de tercers en els dispositius de pagament Android.

Gestió del dispositiu

Gestionem el MDM garantint la correcta distribució de les apps i funcions incloses en cada segment de comerços.

Seguretat i certificació

Realitzem processos de certificació que garanteixin la seguretat del dispositiu TPV, així com les apps incloses en el mateix.

Suport centralitzat

Canalitzem de forma centralitzada les consultes dels teus comerços per incrementar la qualitat de l'Ecosistema.

Solucions adaptades a les necessitats de cada sector

Amb les nostres Apps permetem als comerços avançar en el seu procés de digitalització a través de solucions que els permeti:

tpv1

Una millor gestió del negoci

millorar la mobilitat de la venda

estalvi en la inversió en infraestructura tic

Algunes de les nostres solucions

En Grup Diusframi hem desenvolupat diferents solucions i apps que permeten cobrir diferents necessitats en el dia a dia dels negocis i dels sectors als quals ens dirigim, podent destacar les següents:

icon1

Retail

App de venda per a comerços de tipus retail: catàleg d' articles, gestió de vendes i devolucions, cobrament en efectiu i amb targeta bancària, tancaments de caixa i informes de venda.

icon2

Restauració

App específica de venda per a restaurants, amb gestió de taules, comandes, tiquets de venda i cobrament amb targeta i efectiu des del mateix TPV Android.

icon3

Tiquet BAI

Utilitza les nostres apps de punt de venda complint amb el sistema TicketBAI, la normativa fiscal que aplica a les empreses i autònoms del País Basc.

icon4

Crèdit al consum

Finançament al consum des del propi TPV Android, informant el client final dels plans de finançament, terminis i quotes mensuals.

icon5

Delivery

Gestió del procés de recollida i lliurament de comandes a domicili des del TPV Android del comerç integrat en una plataforma de delivery.

icon6

Propines

App orientada a restauració. Agilitza el cobrament, multipagaments i control de les propines realitzades a través de pagaments amb targeta bancària.

icon7

Loyalty

Fidelitza els teus clients a través del TPV Android, permetent l'aplicació de descomptes, cupons o segells en les operacions amb targeta.

icon8

Demanar Taxi

Aplicació integrada amb una plataforma de taxis per a la sol·licitud de servei de taxi als clients del teu hotel o restaurant.

icon9

CheckIn Hotels

Solució per a hotels i cases rurals que permet el registre automàtic dels eDNI a través del TPV Android i el seu processament amb la policia.

Necessites més informació?

Descobreix com podem ajudar-te