Solucions Tecnològiques

Creem i desenvolupem experiències úniques

Ecosistema TPV Android

Solucions per a terminals de pagament Android

Creem aplicacions de valor per a terminals de pagament Android.

Acompanyem els nostres clients perquè la nova estratègia Android sigui un èxit, afavorint el canvi de tecnologia, recolzant-los en el llançament al mercat i oferint-los la millor experiència d'ús.

DClaims

Plataforma de gestió de Chargebacks

DClaims és la plataforma de Diusframi especialitzada en gestió de chargebacks, creada per i per al sector bancari.

DClaims és una potent eina de gestió de disputes d'operacions realitzades amb targeta que permet realitzar una gestió íntegra de les reclamacions, en compliment amb la normativa de les marques, reduint els temps de resolució i generant una millor experiència de client.

Virtual Desk

Gestió unificada de bústies de correu

Eina de HelpDesk especialitzada en la gestió unificada de bústies de correu, per als serveis de BackOffice dels nostres clients; permetent gestionar totes les bústies de suport des d' una única vista, assignar els tiquets a cada agent o grup a través de regles configurables, assegurar el compliment de SLA i millorar el coneixement i la qualitat d' atenció al client.

25.54%$323,078.00

Orion

Eines de gestió integral

ORION és l'ecosistema d'eines de gestió de Grup Diusframi que permet la gestió integral de les intervencions en camp, logística, laboratori i Call Center; permetent-nos oferir el més alt nivell de qualitat i eficiència , amb una traçabilitat total i seguiment en temps real de cada servei. 

Dpost Pay

Solució de pagament per link

La nostra solució de pagament per link permet enviar i gestionar les peticions de cobrament per Email i SMS als seus clients.

DPOSTPAY automatitza i simplifica tot el procés, permetent-te aconseguir un major tancament de vendes.

Asalpack

Gestió integral de postvenda en automoció

Asalpack és una aplicació essencial per a concessionaris que permet el control i seguiment dels processos d'atenció al client, la gestió i reserva de cites prèvies, la realització d'enquestes de satisfacció i la gestió de taller, entre altres serveis.

Ticketing transport

Solució de transport per a Smart Cities

Aplicació compatible amb els sistemes actuals de ticketing de transport, que aporta serveis de valor afegit tant per al ciutadà com per a l' operador de transport.

Creem i desenvolupem idees

Descobreix com podem ajudar-te