Fabricants de maquinari

ACOMPANYEM ELS NOSTRES CLIENTS A COMERCIALITZAR EL SEU PRODUCTE AMB EL SERVEI PREVENDA I POSTVENDA QUE NECESSITEN

Hardware

Capil·laritat, experiència i tecnologia

Des de Grup Diusframi oferim tota la nostra capil·laritat, infraestructura, experiència i tecnologia per acompanyar els fabricants de maquinari en la implantació dels seus dispositius al mercat.

Som el millor partner per ajudar els fabricants de maquinari en la comercialització dels seus dispositius, així com assegurar una bona experiència i satisfacció en tota la cadena de valor durant el seu cicle de vida.

Especialitzats en grans projectes

Les nostres capacitats i infraestructura ens fan abordar grans projectes d'implantació de maquinari, així com dotar dels serveis necessaris un cop implantats al mercat, com la instal·lació, la gestió logística, manteniment, reparació i reciclatge.

Experts en seguretat i mitjans de pagament

Comptem amb les eines i coneixements per a la realització de processos de pre-certificació de dispositius de pagament (TPV) d'acord amb els requeriments del sector, agilitant els temps de certificació i preparant les accions de millora necessàries perquè la certificació final sigui un èxit.

Aportem valor en tot el cicle de vida dels dispositius electrònics

Pre-certificació i certificació

Personalització i plataformat

Instal·lació i manteniment

Hardware

Reparació i recondicionament

Gestió
logística

Call Center
Operatiu

Tècnics de camp
+ 0
de magatzems
0 m ²
Agents de call center
+ 0
Claus segures
0
Delegacions a Espanya i Portugal
0
Dispositius reparats al mes
0
Laboratoris
0
Sales segures PCI
0

Eines i solucions tecnològiques

Posem a disposició dels nostres clients les nostres solucions i eines de gestió, dissenyades per a la gestió integral del cicle de vida de dispositius electrònics

UL Brand Test Tool

Disposem de l'eina UL BRAND TEST TOOL, per poder donar suport a les certificacions de VISA, MASTERCARD, AMEX.... posant a disposició dels nostres clients els serveis de pre-certificació i certificació exigits per les marques internacionals de pagament amb targeta.

Ecosistema ORION

Eines de Gestió de Grup Diusframi que facilita la gestió integral de les intervencions en camp, logística, laboratori i Call Center, permetent-nos oferir als nostres clients el més alt nivell de qualitat i eficiència, amb una traçabilitat total i el seguiment en temps real de cada servei.

Confien en Grup Diusframi

Necessites més informació?

Descobreix com podem ajudar-te