Data Analytics

Explotació, visualització i anàlisi de dades

Serveis de data analytics

Outsourcing de gestió de dades

Data Analytics és un servei d'outsourcing de gestió de dades, anàlisi i visualització, que Grup Diusframi ofereix als seus clients, abordant-los tot el valor i coneixement per a una millor presa de decisions en diferents àrees del seu negoci.

Apostem per les últimes tecnologies i comptem amb un equip de persones de perfil analític destinat a l'explotació de les dades dels nostres clients, per així ajudar-los en la determinació de les millors estratègies de negoci, aportant el màxim valor, amb la major qualitat i el màxim compromís.

Quines àrees tractem?

Ens adaptem a les necessitats de tots i cadascun dels nostres clients oferint un servei integral a mida.

Reclamacions

Prevenció de frau

Monitoring

Processing

Parc de targetes

Denegacions

PSD2

Finances

Operativa

Els nostres serveis

 

Desenvolupem components per a solucions analítiques i configurem procediments de gestió de dades, tenint en compte la següents:

BI basat en mètodes estadístics i expertise

Configuració dels processos ETL

Disseny d' informes i quadres de comandament

Suport de solucions analítiques

Tractament de dades

Ajudem a homogeneïtzar orígens de dades diferents, a estructurar-los, a realitzar càlculs i a donar-los un format adequat que permeti aportar valor. Tot això es fa amb una ETL (Extract, Transform, Load) perquè després del tractament de les dades, la informació es pugui visualitzar de forma senzilla i estandarditzada, fent que sigui comprensible per a qualsevol.

Anàlisi de dades

Un cop agrupades les dades es procedeix al Data mining, que consisteix en un procés de neteja de les dades, amb l' objectiu que les dades passin a ser dades preparades per a la seva interpretació.

Per interpretar les dades, entrem en la fase de Data Science , pel qual a través de diferents tècniques i processos analitzem el comportament de les dades per detectar patrons.

L' objectiu és entendre, analitzar i proposar una solució a un determinat problema o necessitat.

Visualització de dades

En aquesta fase el més important és identificar els KPI ́s que puguin aportar més informació. Per a això, comptem amb experts en negoci i analítica de dades, tant del sector bancari com d'altres sectors, que ajudaran a presentar les dades de forma visual per tenir una visió en conjunt del projecte, millorar la capacitat de reacció i agilitar la presa de decisions.

Utilitzem eines com Tableau, Qlik o Power BI.

Creació de solucions

Confeccionem solucions enfocades a optimitzar la gestió, a reduir el temps dedicat a l'anàlisi i a agilitar la presa de decisions, observant tendències, detectant oportunitats i alertant de possibles incidències en temps real.

Gràcies al Machine Learning, podem dissenyar i entrenar models que puguin predir i classificar comportaments de les dades. Alguns dels models que utilitzem són el clustering per al reconeixement de patrons o la regressió per realitzar prediccions.

Especialistes en data analytics
0
Dades gestionades cada dia
+ 0
Informes actius
+ 0
Dels nostres informes estan automatitzats
+ 0%

Valors diferencials del nostre servei

Experiència i especialització

Més de 30 anys d' experiència com a proveïdors de serveis en mitjans de pagament

Oferim un servei integral

Aportem valor en la presa de decisions estratègiques de qualsevol organització

Oferim informació de valor

Convertim les dades en informació de valor per als nostres clients

Automatització i eficiència

Eficientem costos i automatitzem processos a través de la tecnologia

Necessites més informació?

Descobreix com podem ajudar-te