Retail i restauració

Serveis i solucions per a comerços

Solucions adequades per al sector

Oferim serveis i solucions adequades per al sector retail i restauració, destacant els nostres serveis d'instal·lació i manteniment integral d'equips electrònics, així com el millor servei de suport presencial i d'atenció telefònica.

Desenvolupem solucions i Apps per al control de l'estoc, reposició en el lineal, gestió de comandes i solucions de mobilitat en el cobrament, que agiliten les cues en caixa i milloren l'experiència de client.

Millorar els processos i l' experiència de client

A través de les nostres solucions, tractem d'ajudar els comerços a millorar els processos del seu negoci i les necessitats de cara als seus clients

Venda i cobrament

Delivery / Take Away

Gestió de reserves

Fidelització de clients

Comunicació i publicitat

Aprovisionament

Compliment fiscal

Gestió de comandes

Gestió de maquinari

Gestió d' empleats

Solucions de valor per al comerç

Algunes de les nostres solucions per a comerços

En Grup Diusframi hem desenvolupat diferents solucions i apps que permeten cobrir diferents necessitats en el dia a dia dels negocis i dels sectors als quals ens dirigim:

icon1

Retail

App de venda per a comerços de tipus retail:: catàleg d' articles, gestió de vendes i devolucions, cobrament en efectiu i amb targeta bancària, tancaments de caixa i informes de venda.

icon2

Restauració

App especifica de venda per a restaurants, amb gestió de taules, comandes, tiquets de venda i cobrament amb targeta i efectiu des del mateix TPV Android.

icon3

TicketBAI

Utilitza les nostres apps de punt de venda complint amb el sistema TicketBAI, la normativa fiscal que aplica a les empreses i autònoms del País Basc.

icon4

Crèdit al consum

Finançament al consum des del propi TPV Android, informant el client final dels plans de finançament, terminis i quotes mensuals.

icon5

Delivery

Gestió del procés de recollida i lliurament de comandes a domicili des del TPV Android del comerç integrat en una plataforma de delivery.

icon6

Propines

App orientada a restauració. Agilitat en el cobrament, multipagaments i control de les propines realitzades a través de pagaments amb targeta bancària.

icon7

Loyalty

Fidelitza els teus clients a través del TPV Android, permetent l'aplicació de descomptes, cupons o segells en les operacions amb targeta.

icon8

Demanar Taxi

Aplicació integrada amb una plataforma de taxis per a la sol·licitud de servei de taxi als clients del teu hotel o restaurant.

icon9

Registre eDNI

Solució per a hotels i cases rurals que permet el registre automàtic dels eDNI a través del TPV Android i el seu processament amb la Policia.

Necessites més informació?

Descobreix com podem ajudar-te