Aula CEU-Diusframi: formant els enginyers del futur

La Universitat CEU San Pablo i Grup Diusframi han subscrit un acord estratègic per a la formació d' estudiants de l' Escola Politècnica Superior. Els encarregats de rubricar aquesta aliança han estat Juan Carlos Díaz, president de Grup Diusframi; juntament amb Rosa Visiedo i Carmen García de Elías, rectora i gerent de la Universitat, respectivament. En el marc d'aquesta aliança, s'ha inaugurat l'Aula CEU-Diusframi, un espai que permetrà als estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica desenvolupar les seves competències i habilitats, d'acord amb les necessitats del mercat laboral actual i de futur.

El president de Grup Diusframi, Juan Carlos Díaz, ha assenyalat el convenciment i la importància de la formació i creació de talent a Espanya i de la col·laboració necessària entre les Universitats i les Empreses per al desenvolupament de la societat. "La creació de l'Aula CEU-Diusframi és un primer pas que permetrà als alumnes de la Universitat CEU San Pablo disposar d'un espai formatiu de gran qualitat, orientat a la formació en l'àmbit de la seguretat i les noves tecnologies, així com la impartició de classes pràctiques d'àmbit professional, dirigides a sectors tan importants i dinàmics com és el sector dels mitjans de pagament i en el qual Diusframi és un referent", ha explicat.

Per la seua banda, la rectora de la Universitat, Rosa Visiedo, ha subratllat la importància de la inauguració de l'Aula CEU-Diusframi que "correspon a la nostra estratègia de seguir oferint als nostres alumnes la millor formació, tant teòrica com pràctica, a través d'espais docents on s'impulsa i potencia la realització de projectes conjunts entre el món professional i l'acadèmic". En aquest sentit, ha assenyalat, "estem segurs de poder aconseguir aquests objectius gràcies a la nostra aliança amb Diusframi, que facilitarà que els estudiants rebin una formació complementària alhora que donen els seus primers passos dins del món laboral".

Ecosistema universitat-empresa

La Universitat CEU San Pablo busca que els estudiants estiguin preparats per enfrontar-se a un entorn laboral cada vegada més exigent i en constant canvi. En línia amb aquest compromís, manté una estreta relació amb el món empresarial i ajusta els seus plans d'estudi al perfil que busquen les companyies, augmentant així la seva ocupabilitat. Un autèntic ecosistema universitat-empresa a través d' espais docents, on s' impulsa i potencia la realització de projectes conjunts entre el món professional i l' acadèmic. Aquest projecte, iniciat el curs 22-23, s' ha implantat a totes les Facultats i Escola Politècnica Superior i facilita que els estudiants rebin una formació complementària, alhora que fan els seus primers passos dins del mercat laboral.