SECURE PAYMENTS & ID CONGRESS 2023

El passat 20 de setembre de 2023, Grup Diusframi va assistir com a patrocinador a l'esdeveniment Secure Payments & ID Congress 2023, que es va celebrar a Kinépolis-Madrid, on vam estar presents amb un estand en el qual rebem clients, partners i companys del sector, a qui obsequiem amb un premi en participar en la nostra aplicació «ruleta de la sort» per a TPV Android.

Aquest esdeveniment reuneix els principals proveïdors de la indústria dels mitjans de pagament i, com a experts en el sector, aprofitem aquesta oportunitat per donar a conèixer el nostre conjunt de solucions i serveis d'avantguarda.

El nostre objectiu principal va ser presentar la nostra proposta de valor als assistents de l'esdeveniment i contribuir a l'impuls d'aquesta indústria.

Com a patrocinadors d'aquest esdeveniment, participem en una taula de debat sobre la presa de decisions basada en les dades. Aquesta taula va ser moderada per Mario Cantero (Soci fundador de Deep Payments) i van participar formant part d'aquesta taula, experts en el sector com:
 

  • Jesús Capote (Responsable de Desenvolupament de TPVs de Comercia Global Payments),
  • Nuria Mohedas (Directora de pagaments i Banca digital de Cecabank),
  • Álvaro Mier (Customer Experience Manager de Getnet Europa) i
  • José Javier Jiménez, el nostre Director d'Innovació de Diusframi.


Aquesta taula de debat va comptar amb una gran afluència de públic, en la qual es va parlar sobre com les dades poden ajudar a millorar la presa de decisions relacionades amb el negoci d'emissió i adquirència. Concretament, es van tractar temes com l'explotació de la informació dels tiquets de pagament en els TPV, per a ajudar a millorar i personalitzar l'oferta, i per a oferir dispositius i solucions concordes a les necessitats dels comerços. També es va parlar de com l'anàlisi de dades dinàmiques i del comportament de l'usuari ajuden a automatitzar els processos de concessió de crèdit i a optimitzar els processos de reclamacions de pagament amb targeta.
 

Sens dubte, ha estat una experiència molt enriquidora per a la nostra companyia, que reforça la nostra imatge de marca i ens posiciona com a referents en el sector de mitjans de pagament. Esperem estar presents l'any vinent amb encara més solucions i serveis de valor.

Gràcies a totes les persones que ho han fet possible!