Acord com a soci tecnològic de CECABANK

Durant el mes de Juny, Diusframi ha tancat un acord com a partner tecnològic de CECABANK, iniciant el nostre camí junts amb el desenvolupament del SDK de pagament, el MDM per a la gestió de terminals i l'Aplicació de pagament per a terminals Android.

Aquesta aliança estratègica representa la fusió de dues visions innovadores i és un testimoni del nostre compromís compartit amb l'excel·lència, la innovació i la creació de valor per als nostres clients.

Des de Diusframi, sabem de les grans oportunitats que aquesta col·laboració presenta i estem compromesos a treballar conjuntament amb Cecabank per assegurar l'èxit i el creixement sostenible d'aquest projecte. Creiem fermament que aquesta col·laboració no només enfortirà les nostres respectives posicions en el mercat, sinó que també obrirà noves oportunitats per a l'avanç conjunt.

Volem agrair la imprescindible tasca de totes les persones de Cecabank i Diusframi que han participat en aquest important projecte, estratègic per a la nostra companyia.